Wykształcenie
- Dyplom mistrzowski w zawodzie kucharz
- Zespół Szkół Gastronomicznych w Dęblinie
Kwalifikacje i doświadczenie zawodowe
- Służba wojskowa – Centrum Prasowe M.O.N.- kucharz, kelner
- Restauracja “Rycerska” w Łaskarzewie – kucharz zmianowy
- Restauracja “Spartakus” w Warszawie – kucharz zmianowy/szef kuchni
- Hotel “Hrabski***” w Raszynie – Szef kuchni
- Restauracja & Motel “Delfin” w Mrokowie – Szef kuchni
- Australia. Restauracja “The Polish Place” – Szef kuchni
- Karczma „Nadzieja” k/ Garwolina – Szef kuchni
- Hotel „Wenecja Palace****” w Michałowicach – Szef kuchni
- Restauracja „Oregano” Garwolin – Szef kuchni
- Hotel „ Borowina***” Konstancin Jeziorna – Szef kuchni
- Hotel „ Sulbin ***” Garwolin – Szef Kuchni/ Kierownik gastronomii
Umiejętności i odbyte szkolenia
kurs negocjacji, kurs kuchni molekularnej, kursy HACCP, GHP , GMP i inne kulinarne i kierownicze.
Praktyki kulinarne i szkolenia: Dania, Belgia, Włochy, Tajlandia, Australia
Osiągnięcia nie tylko konkursowe
Zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski 2012
Mistrz Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia 2010,
Wice Mistrz i Mistrz Polski w Podawaniu Baraniny 2011 i 2012.
Zwycięzca Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „ Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś 2010.
II i III miejsce podczas dwóch edycji Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego
Festiwal Smaku Gruczno 2009 i 2010, od 2011 współorganizator wydarzenia
Uczestnik Mistrzostw Świata BBQ, Palm, Belgia – 2008
Mistrz Polski w Carvingu 2008
Wice Prezes Stowarzyszenia Carving Team Poland
Wice Prezes Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polski
Wice Prezes Światowej Federacji Kucharzy Aregala – Polska
Od stycznia 2017 roku stała współpraca z fundacją W.U.R w Gorlicach