Mariusz Grzesik

WSIiZ – studia podyplomowe dla nauczycieli 
gastronomia, hotelarstwo, turystyka

2011 do 2013 WSIiZ – studia zaoczne mgr

2006-2009 Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie

Kierunek Turystyka i Rekreacja- zaocz. 3 letnie,
na specjalności Hotelarstwo i Gastronomia

2002-2006 Technikum Hotelarskie w Rzeszowie

OSIĄGNIĘCIA:

2007r Vice Mistrz polski Barmanów Flair

2006r Vice Mistrz polski Barmanów Flair

2010r Reprezentant Polski na Mistrzostwach Świata w Singapurze

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE: 

Menager baru- barman, barista w lokalu    Deliatesy

 Warszawa, ul.Marszałkowska 8

Własna działalność gospodarcza

prowadzenie lokalu „ABSYNT” przy

ul. Matejki 11 w Rzeszowie

od 2004 do dzisiaj – organizacja pokazów oraz coctail barów

PRAKTYKI:

05.2004r Hotel Elixir w Kraczkowej

2005r Hotel Budimex-Rzeszów

KURSY: Barman-mikser II stopnia, SPB

(Akademia Miksologii im.Zdzisława T. Nowickiego)

Kurs barmański FLAIR III i II w szkole mistrza świata BAR&ACTION

Certyfikat baristy zgodnie z zasadami IIAC w Elite Cafe Sp. Zo.o.

ECDL-Europejskie Komputerowe Prawo Jazdy

Kurs kelnerski- Zespół Szkół Gospodarczych w Rzeszowie

Kurs pedagogiczny-Ośrodek kształcenia fach w Nowym Targu